

ANIMATION PROGRAM 2022 Prepared for Hotel Trakia and Trakia Plaza SPORTS PROGRAM





Start Time		Activity	Duration
09:55	Announcement		5 min.
10:00	Club Dance		5 min.
10:10	Stretching or Yoga		30 min.
10:45	Darts		45 min.



11:30	Funny Games		30 min.
12:00	Pool Game (a new game every day) + Club dance		30 min.
12:30- 15:00	Break	Break	150 min.
15:00	Water Gymnastics		30 min.
15:30	Water polo		45 min.
16:15	Mini Football		30 min.



17:00	Zumba & Dance Lessons		30 min.
17:30- 19:00	Break	Break	90 min.
Every day	Tournament	A sports tournament will be held at a scheduled time every day	30-45 min.
19:00	Announce ment	The animators invite hotel guests to attend the upcoming evening show	30 min.

We reserve the right to modify the program according to the weather conditions or the specific requirements/interests of the guests.



Kids Program

Day	10:00 - 12:30	15:00 - 17:30	
Monday	DAY OFF	DAY OFF	
Tuesday	Face Painting	Face Painting	
Wednesday	Figurine Painting	Figurine Painting	



Thursday	Bracelet Making	Olympic Day
Friday	Sandpainting	GAMES
	Cards for Mom+Games 10:00-17:30h.	Pirate Show
Saturday		
	Kids Zumba	Carnival
Sunday		

We reserve the right to modify the program according to the weather conditions or the specific requirements/interests of the guests.



20:30 Every Evening	Kids Disco	On the Stage
21:30 Every Evening	Show Time	On the Stage
22.15 Every Evening	Dancing after the show	On the Stage

11.06.2022 г.

Изготвил: Веселин Картунков Управител, Фирма "Картунков" ЕООД Тел. 089 780 1196 E-mail: sunnybeach.animation@gmail.com